WordPress optimalisatie

WordPress hulp

Heb je een website, maar wil je verder uitbreiden? Heb je behoefte aan verdere optimalisatie van je WordPress website? Of ondervind je website problemen die je graag spoedig opgelost ziet?

Als WordPress expert help ik je graag, zodat je website er goed uitziet en ook werkt.

Aanpassingen

Wanneer je wijzigingen op je website wilt doorvoeren, maar geen nieuwe website hoeft. Ik kijk samen met je naar wat we kunnen bereiken met wat kleine aanpassingen.

Ondersteuning

Wanneer je duidelijk voor ogen hebt wat je met je website wilt en het graag zelf wilt kunnen veranderen. Ik geef je advies en maak je wegwijs, zodat je zelf verder kunt komen.

Probleem oplossen

Wanneer je website niet meer werkt, je niet kunt inloggen of je andere problemen ondervindt. Ik spoor het probleem op en zorg voor de oplossing.

Optimalisatie

Wanneer je website traag is en je graag wilt dat deze weer sneller werkt. Ik kijk waar ik de website qua snelheid verder kan optimaliseren.

Brainwise strippenkaart

Heb je mijn WordPress hulp nodig? Bestel dan een Brainwise strippenkaart, zodat we snel kunnen schakelen bij jouw vraagstuk.

Met mijn strippenkaart koop je op voorhand een aantal uren aan WordPress hulp bij mij in. De strippenkaart kun je naar eigen inzicht en behoefte inzetten. Het voordeel is, dat het offertes en facturen scheelt bij ieder vraagstuk. Wanneer je hulp nodig hebt, maak ik een tijdsinschatting en kan ik direct voor je aan de slag.

  1. Je stuurt mij een e-mail met je vraagstuk
  2. Ik maak een inschatting van het aantal uren en dus ook de hoeveelheid strippen (1 strip = 10 minuten)
  3. We overleggen samen en plannen de werkzaamheden in
  4. Ik stuur je een overzicht van de werkzaamheden, de bestede tijd en het restant aan strippen op de strippenkaart. Wanneer de strippenkaart bijna vol is, geef ik een seintje.

Afhankelijk van de gewenste hulp, kun je al een strippenkaart aanschaffen voor WordPress hulp vanaf € 160,- (voor 2 uur).

Wil je graag WordPress hulp of heb je een vraag over de strippenkaart? Neem gerust contact met mij op.

Klantervaringen

“Amber is een fijne persoonlijkheid om mee samen te werken! Ze luistert goed naar je wensen en doelen die je als ondernemer hebt voor je website. Ze geeft goed advies en stelt de juiste vragen. Met haar expertise weet ze hoe je je site online zichtbaar kunt maken met de juiste look and feel! Ook de manier van communiceren op afstand werkt prettig. Kortom! Echt een aanrader als je nieuwe stappen wilt maken met je website!”

Maureen van Dijk

Maureen van Dijk Fotografie

“Amber heeft onze wensen en ideeën heel goed weten te vertalen naar de website. De samenwerking was efficiënt, makkelijk en snel en ondanks onze ‘krappe’ tijdsplanning heeft Amber top werk geleverd en zijn we ook uiterst tevreden over de service die ze ook na het realiseren van de website levert.”

Debbie Pol

baanzin

“Via Instagram kwam ik in contact met Amber. En wat ben ik daar blij mee. Ik had een hele mooie website die niet functioneel is en waar ik graag aanpassingen aan wilde laten doen. Maar ik wist niet waar en bij wie ik moest beginnen. En toen leerde ik Amber kennen. Ze is ontzettend behulpzaam, denkt mee en heeft veel kennis. Elke keer als ik iets wil aanpassen tilt Amber dit naar een nog hoger niveau. Echt perfect! Ik zou niet weten waar ik zou zijn zonder Amber.”

Debby De Luca

Alojamento Local Coach

Download nu mijn gratis e-book

Nadat je het gratis e-book hebt ontvangen, gebruik ik je e-mailadres enkel om je af en toe meer informatie te sturen over Brainwise. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk mijn privacyverklaring voor meer informatie.

AVG toestemming

Bedankt voor je inschrijving. Het e-book verschijnt binnen enkele minuten in je mailbox.