Uniek & op maat gemaakt

Passief inkomen met een eigen online programma

Uniek & op maat gemaakt voor jou

Je bent ambitieus en wilt online zichtbaar zijn

Droom je al een tijd over het lanceren van een online programma? Wil je een eigen online leeromgeving die zorgt voor passief inkomen? Dat klinkt toch aantrekkelijk?

Naast dat je je passie, expertise en ervaring graag wilt delen met de wereld, lijkt het je ook heel fijn om met jouw kennis een online programma te maken. Zo kun je met je verhaal meer klanten bedienen en ook nog eens een passief inkomen genereren.

  1. Je wilt je kennis en ervaring delen, maar twijfelt wat de beste manier is om dit te delen
  2. Je wilt graag een passief inkomen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen
  3. Je wilt een unieke online leeromgeving op maat, maar je hebt niet de kennis dit op te zetten

Je wilt een eigen online programma van kwaliteit

Als creatieve webdeveloper kijk ik graag met je naar de mogelijkheden en help ik je graag om van jouw online programma een goedlopend verhaal te maken. Een online leeromgeving die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook perfect in elkaar zit.

  1. Jouw online programma vertelt je unieke verhaal
  2. Jouw online programma ziet eruit zoals jij qua branding voor ogen hebt
  3. Jouw online programma zit technisch goed in elkaar
  4. Jouw online programma is zo ingericht dat je klanten eenvoudig hun weg weten te vinden
  5. Jouw online programma valt op door de juiste uitstraling
  6. Jouw online programma zorgt voor passief inkomen

Wil je stappen zetten en een online leeromgeving laten maken? Ik ga graag met je online programma aan de slag, zodat je klanten aantrekt die van jou willen leren en jij op jouw beurt passief inkomen genereert. Ik vertel je graag meer over mij, mijn werk en de mogelijkheden.

Op maat gemaakt & ontwikkeld

Online leeromgeving op maat

Wanneer ik aan de slag ga met je unieke online leeromgeving, zorg ik ervoor dat ik daarbij rekening houd met je branding en huisstijl. Zo past jouw online programma qua look & feel precies bij je bedrijf, je aanbod en waar jij voor staat.

Natuurlijk zorg ik ervoor dat ook de techniek aan de achterkant van je online programma klopt en de modules werken. Dat je doorklikt naar de juiste lessen, dat je werkbladen kunt aanklikken en nieuw materiaal moeiteloos kunt openen.

Mijn werkwijze

Intakegesprek

Ik ga graag met jou als opdrachtgever in gesprek om elkaar beter te leren kennen. We bespreken je wensen en de wederzijdse verwachtingen bij een samenwerking.

Offerte

Op basis van ons intakegesprek, stel ik een uitgebreide offerte op voor het maken van je unieke online leeromgeving. Wanneer de offerte akkoord is, ga ik aan de slag.

Planning

Als ik voor jou een online leeromgeving mag ontwikkelen, maak ik eerst een duidelijke planning. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn.

Ontwerp & Content

Je weet wat jouw verhaal is en welke kennis jij wilt communiceren. Deze content lever je aan. Vertel wat je wilt delen en laat zien dat jij de expert bent.

Eerste versie

Zodra ik je content ontvangen heb, ga ik met de eerste versie van je online programma aan de slag. Als deze versie klaar is, plannen we een afspraak in om deze te bespreken.

Feedback

Tijdens een feedbacksessie bespreken we of de eerste versie overeenkomt met dat wat je voor ogen hebt. Wanneer je tevreden bent, bouw ik ook de rest van je online leeromgeving.

Online

Wanneer de online leeromgeving helemaal naar je zin is, loop ik nog een keer alles na. Nadat alle puntjes op de i zijn gezet, is het tijd om je eigen online programma live te zetten!

Online sessie

Nadat het online programma is opgeleverd, plannen we een online training in. Ik leer je hoe je in je eigen online leeromgeving kunt werken, zodat je zelf wijzigingen kunt doen.

Uniek & op maat gemaakt voor jou

Deel je kennis in jouw eigen online leeromgeving

Wil jij je kennis delen met anderen en weet je precies hoe je jouw verhaal wilt vertellen? Wil je een eigen online programma dat zorgt voor passief inkomen?

Graag bekijk ik samen met jou de mogelijkheden en je wensen, zodat we een online leeromgeving op maat kunnen lanceren.

Neem gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Download nu mijn gratis e-book

Nadat je het gratis e-book hebt ontvangen, gebruik ik je e-mailadres enkel om je af en toe meer informatie te sturen over Brainwise. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk mijn privacyverklaring voor meer informatie.

AVG toestemming

Bedankt voor je inschrijving. Het e-book verschijnt binnen enkele minuten in je mailbox.