Waarmee kan ik jou helpen?

Onderhoud

Heb je een website, maar vergeet je altijd je updates op tijd te doen? Kun je niet bijhouden wat je moet doen om je website snel én veilig te houden voor jou en je bezoekers?

Als WordPress expert sta ik voor je klaar, zodat je website optimaal werkt en bereikbaar is.

Updates

Wanneer je WordPress website of de thema’s en plug-ins van je site geüpdatet moeten worden. Ik houd dit voor je in de gaten en voer alle openstaande updates uit.

Preventie

Wanneer je wilt voorkomen dat je website traag wordt, niet werkt of niet bereikbaar is voor bezoekers. Ik zorg ervoor dat je WordPress website structureel onderhouden wordt.

Brainwise onderhoudsabonnement

Wil je graag dat ik jouw website onderhoud? Neem dan een Brainwise onderhoudsabonnement, zodat ik de taken die nodig zijn kan uitvoeren.

Met mijn onderhoudsabonnement ben je verzekerd van het meest optimale onderhoud passend bij je website. Updates worden structureel en tijdig uitgevoerd en kleine technische problemen worden zo snel mogelijk opgelost. Zo ben je er zeker van dat je website up-to-date blijft.

Wekelijkse updates & preventie

Updates zijn onmisbaar voor een goedwerkende WordPress website en worden wekelijks handmatig uitgevoerd. Dit betreft WordPress core updates, plug-in updates en thema updates. Ook bekijk ik structureel of alles naar behoren werkt.

Support

Voor problemen die ik binnen 10 minuten op kan lossen. Lukt het niet binnen die tijd en is het echt veel werk? Dan overleggen we de werkzaamheden en bekijken we samen de eventuele kosten.

Afhankelijk van je website en het gewenste onderhoud, kun je al een onderhoudsabonnement afsluiten vanaf € 30,- per maand.

Heb je mijn hulp nodig voor website onderhoud of wil je meer weten over het abonnement? Neem gerust contact met mij op.

Klantervaringen

“Amber heeft voor mij een online cursus gemaakt en ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Het design is helemaal in de stijl van mijn website en ik kan er onwijs veel mee. Wat ik ook super vond aan de samenwerking met Amber is dat ze me na het lanceren van de online cursus stap voor stap heeft laten zien hoe ik een volgende cursus zelf kan maken. Ze legt alles heel duidelijk uit en staat altijd back up als er problemen zijn of als ik ergens zelf niet aan uit kom.”

Nina van Tilbeurgh

Hondengedragscoach Nina van Tilbeurgh

“Het was, of eigenlijk is, heel fijn werken met Amber. De communicatie verloopt soepel, Amber voelt goed aan wat ik wil en niet wil voor mijn website, en komt zelf ook met suggesties als ik zelf niet goed weet wat ik wil.”

Fiona Mirea

Vol van Vorm

“Vanaf het moment dat ik Amber vroeg me te helpen met mijn gloednieuwe website, heeft ze me stap voor stap meegenomen in het proces. Het is overduidelijk dat ze veel kennis heeft en ze heeft me op een hele fijne manier begeleid, al mijn vragen beantwoord en aanvullende ideeën gegeven. Ik ben heel blij met het eindresultaat; deze website straalt echt uit wie ik ben en wat ik doe. Top dus.”

Renske Zuurveen

Plan and Simple

Download nu mijn gratis e-book

Nadat je het gratis e-book hebt ontvangen, gebruik ik je e-mailadres enkel om je af en toe meer informatie te sturen over Brainwise. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk mijn privacyverklaring voor meer informatie.

AVG toestemming

Bedankt voor je inschrijving. Het e-book verschijnt binnen enkele minuten in je mailbox.