Webdevelopment

Een website waar je op kunt bouwen

Als creatieve webdeveloper met passie voor de technische kant van WordPress websites help ik jou graag!

Op maat gemaakt & ontwikkeld

Jij wilt een website waar je op kunt bouwen!

Ben je ondernemer en heb je al een prachtig ontwerp voor je website liggen, maar kom je niet verder? Of ben je webdesigner en vind je het geweldig om mooie ontwerpen te creëren, maar vind je een website bouwen minder interessant?

Een website moet er niet alleen mooi uitzien. Een website moet ook goed in elkaar zitten en werken. Er is namelijk niets vervelender dan een website die niet laat zien wat de bezoeker wil en verwacht.

  1. Je wilt een website die op maat én optimaal ontwikkeld is
  2. Je wilt je geen zorgen hoeven te maken of je website wel werkt en blijft draaien
  3. Je hebt zelf geen kennis, tijd of energie om een website te maken

Voor ontwerpers

Ben jij webdesigner en wil je je vooral bezighouden met het ontwerp van de website van je klant?

Dan ben ik jouw webdeveloper die je graag helpt met de technische kant van de nieuw te ontwikkelen website. Of het nu gaat om een eenmalig project of een langdurige samenwerking, ik bespreek graag de mogelijkheden met je!

Voor ondernemers

Ben jij ondernemer en heb je een webdesign laten maken, maar komt de website niet van de grond?

Als webdeveloper kijk ik graag met jou naar de mogelijkheden om je webdesign met de content samen te voegen om zo een website te maken waar je op kunt bouwen. En mocht je nog geen webdesign hebben, dan breng ik je graag in contact met een ontwerper.

Ik vertel je graag meer over mij, mijn werk en de mogelijkheden.

Op maat gemaakt & ontwikkeld

Webdevelopment op maat

In mijn projecten werk ik nauw samen met verschillende webdesigners. De webdesigner zorgt ervoor dat jouw branding en content vertaald wordt naar het ontwerp voor de website. Vervolgens is het de bedoeling dat de website ook daadwerkelijk gemaakt wordt. Dit gebeurt zowel aan de voor- als achterkant van de WordPress website en vergt naast technische kennis ook tijd en energie.

Wil je dit stukje technische webontwikkeling liever niet zelf doen, dan help ik je graag verder.

Mijn werkwijze

Intakegesprek

Ik ga graag met jou als webdesigner of ondernemer in gesprek om elkaar beter te leren kennen. We bespreken je wensen, wat je van mij kunt verwachten en wat ik van jou verwacht.

Offerte

Op basis van ons eerste gesprek, maak ik een offerte op maat. Indien we gaan voor een langdurige samenwerking, kunnen we dit ook meenemen. Als de offerte akkoord is, gaan we de samenwerking aan.

Planning

Wanneer we gaan samenwerken, maken we in goed overleg een planning. Zo weten we allebei wat we wanneer van elkaar kunnen verwachten.

Ontwerp & Content

Jij weet wat je wilt communiceren en hoe je dat eruit wilt laten zien qua ontwerp. Het ontwerp en de content lever je bij mij aan, zodat ik dit samen kan voegen in een werkende website.

Ontwikkeling

Zodra ik alles ontvangen heb, ga ik met de website aan de slag en ontwikkel ik deze, zoals overlegd. Wanneer de website gebouwd is, plannen we een afspraak in om deze te bespreken.

Feedback

Tijdens een feedbacksessie bespreken we of de website eruit ziet en werkt zoals jij voor ogen hebt. Mocht het nog niet naar je zin zijn, dan werk ik daar nog verder aan.

Livegang

Wanneer je tevreden bent met je website, loop ik nog een keer alles na. Nadat alle puntjes op de i zijn gezet, is het tijd om live te gaan!

Online sessie

Nadat de website live is, plan ik samen met de websitegebruiker (jij als ondernemer of de klant van jou als webdesigner) een online sessie in om om te leren omgaan met de website en hiermee te werken.

Klantervaringen

“Amber heeft de technische realisatie van mijn website voor haar rekening genomen. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat. Haar aanpak is professioneel, mijn wensen heeft ze prima doorvertaald en ze was behulpzaam bij vragen. Technische zaken besteedde ik met een gerust hart aan haar uit, het scheelde mij tijd en zij had het zo gefixt. Van harte aanbevolen dus!”

Suzanne Frenk

Studio Suzhi

“Amber heeft onze wensen en ideeën heel goed weten te vertalen naar de website. De samenwerking was efficiënt, makkelijk en snel en ondanks onze ‘krappe’ tijdsplanning heeft Amber top werk geleverd en zijn we ook uiterst tevreden over de service die ze ook na het realiseren van de website levert.”

Debbie Pol

baanzin

“Vanaf het moment dat ik Amber vroeg me te helpen met mijn gloednieuwe website, heeft ze me stap voor stap meegenomen in het proces. Het is overduidelijk dat ze veel kennis heeft en ze heeft me op een hele fijne manier begeleid, al mijn vragen beantwoord en aanvullende ideeën gegeven. Ik ben heel blij met het eindresultaat; deze website straalt echt uit wie ik ben en wat ik doe. Top dus.”

Renske Zuurveen

Plan and Simple

Download nu mijn gratis e-book

Nadat je het gratis e-book hebt ontvangen, gebruik ik je e-mailadres enkel om je af en toe meer informatie te sturen over Brainwise. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk mijn privacyverklaring voor meer informatie.

AVG toestemming

Bedankt voor je inschrijving. Het e-book verschijnt binnen enkele minuten in je mailbox.