Portfolio

Recent opgeleverde webdesign projecten

Baanzin

Baanzin is hét werving-, selectie- en teamadviesbureau in Twente dat zich richt op de mens en zijn expertise. Richard en Debbie hebben als missie om te zorgen voor een duurzame verbinding tussen mens en organisatie. Dat doen ze door de mens centraal te stellen en jou als persoon helemaal jezelf te laten zijn. 

Keuzecoach & co

Al meer dan 10 jaar lang helpt Keuzecoach jongeren bij het maken van een goed onderbouwde passende studie op elk niveau: mbo, hbo, wo. Het keuzeproces is daarbij het uitgangspunt; het leren kiezen. Dit betekent met behulp van een coach nadenken over jezelf, door middel van goede gesprekken & opdrachten.

Maureen Fotografie

Ken je dat gevoel dat je krijgt als je midden in de menigte staat bij een concert? De eerste noten worden gespeeld en je krijgt kippenvel. Exact die impact wil Maureen bereiken met haar bruidsfotografie! Zodat je later, als je de trouwfoto’s terug ziet, daadwerkelijk terug gaat naar dat bijzondere moment op jullie trouwdag.

Mimmo echt Italiaans eten

Mimmo echt Italiaans eten is een maaltijdservice in Losser. Van maandag tot en met vrijdag bestel je via de webshop lekker, makkelijk, gezond en echt Italiaans eten. Ideaal voor mensen die geen tijd of zin hebben om te koken!

Gastouderopvang Linds

Voor kleinschalige kinderopvang in De Lutte kun je terecht bij Gastouderopvang Linds. Belinda biedt kinderopvang waarbij de huiselijke sfeer, flexibiliteit en het een-op-een contact met de kinderen centraal staat. Een veilig thuis, dat is Gastouderopvang Linds.

Juliantien Fotografie

Mensen fotograferen zoals ze echt zijn en momenten vastleggen die voor jullie belangrijk zijn. Dat is wat Juliantien het allerliefste doet. Fotografie is namelijk meer dan kijken door een lens en snel een foto maken. Fotograferen is herinneringen vastleggen. Het is zien wat een ander niet ziet en fotograferen wat er echt gebeurt.

De Mindful Factory

De Mindful Factory is een fabriekje waarin Jeanine, Ursula en Patrick gave producten maken om meer geluk te brengen aan alle kinderen van Nederland. Met hun aandachtvangers (mindfulnesskaarten voor kinderen) pas je op een praktische en laagdrempelige manier mindfulness toe.

Marlous de Leeuw Fotografie

Ongedwongen, kleurrijk en spontaan. Dat zijn de woorden waarmee je de foto’s van Marlous de Leeuw Fotografie het beste kunt beschrijven. Marlous maakt samen met jullie graag mooie foto’s als blijvende herinnering.

© Copyright 2018-2020 Brainwise | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Download nu mijn gratis e-book

Nadat je het gratis e-book hebt ontvangen, gebruik ik je e-mailadres enkel om je af en toe meer informatie te sturen over Brainwise. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk mijn privacyverklaring voor meer informatie.

AVG toestemming

Bedankt voor je inschrijving. Het e-book verschijnt binnen enkele minuten in je mailbox.