Mijn werk

Met mijn passie voor het bouwen en het ontwikkelen van websites en online leeromgevingen, heb ik al mooie projecten mogen afronden. Graag kijk ik met je mee naar wat ik voor jou kan betekenen.

Staat jouw project binnenkort hieronder?

Studio Refined

Webdevelopment & onderhoud
Design door C/Creative Agency

Saeja

Webdevelopment
Design door C/Creative Agency

baanzin

Webdevelopment
Design door RockSteadyCrew

TINY-HOTEL

Webdevelopment & onderhoud
Design door C/Creative Agency

Bear at Work

Webdevelopment
Design door SuperTiny

Studio ID

Webdevelopment
Design door SuperTiny

Klantervaringen

Ik ben in 2021 in het diepe gesprongen en heb een online cursus ontwikkeld. En als ik iets doe, dan doe ik het goed. Dan wil je dat het er professioneel uitziet en dat alles soepel loopt. Amber heeft de online leeromgeving voor mij geïmplementeerd en helemaal gefinetuned naar de look en feel van mijn huisstijl. Het nodigt potentiele deelnemers uit om de cursus te gaan volgen! Ik heb alleen nog maar positieve reacties mogen ontvangen. Brainwise, aanrader dus!

Renate Verhagen

Dogadvice

“Amber heeft onlangs mijn website vernieuwd en ik ben echt superblij met het resultaat! Ik had al een beetje een plaatje in mijn hoofd hoe ik de website graag wilde hebben en Amber heeft ‘m exact zo gemaakt als gehoopt. De samenwerking met Amber verloopt soepel. Ze is goed bereikbaar en reageert snel en adequaat op mails en vragen. Top!!!”

Marlous de Leeuw

Marlous de Leeuw Fotografie

“Vanaf het moment dat ik Amber vroeg me te helpen met mijn gloednieuwe website, heeft ze me stap voor stap meegenomen in het proces. Het is overduidelijk dat ze veel kennis heeft en ze heeft me op een hele fijne manier begeleid, al mijn vragen beantwoord en aanvullende ideeën gegeven. Ik ben heel blij met het eindresultaat; deze website straalt echt uit wie ik ben en wat ik doe. Top dus.”

Renske Zuurveen

Plan and Simple

Download nu mijn gratis e-book

Nadat je het gratis e-book hebt ontvangen, gebruik ik je e-mailadres enkel om je af en toe meer informatie te sturen over Brainwise. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk mijn privacyverklaring voor meer informatie.

AVG toestemming

Bedankt voor je inschrijving. Het e-book verschijnt binnen enkele minuten in je mailbox.