Werk met mij

Werk met mij

Weet je precies hoe je website of online programma eruit moet komen te zien en heb je al een mooi ontwerp met daarbij content, zoals teksten en beeldmateriaal? Je bent goed bezig, maar nu is het zaak dat alles samenkomt. Als creatieve webdeveloper help ik je daar graag mee!

Met mijn passie voor de technische kant van websites, ontwikkel ik voor webdesigners, webbureaus en ondernemers websites die goed in elkaar zitten.

Hoe kan ik jou helpen? Ben je op zoek naar een creatieve webdeveloper die je website of online programma bouwt, verder ontwikkelt en draaiende houdt? Als ervaren webdeveloper ga ik graag voor jou aan de slag.

Webdevelopment

Het ontwerp is er, maar nu moet de website nog gebouwd worden. Ik bekijk je wensen en ga aan de slag om een goedwerkende website te ontwikkelen.

WordPress hulp

Je website staat al, maar je wilt de site verder optimaliseren. Ik kan je website uitbreiden, waar nodig verder verbeteren en problemen voor je oplossen.

Onderhoud

Je website draait, maar dat wil je ook graag zo houden. Ik zorg ervoor dat je geen update mist en dat je website voorzien is van de juiste functies en goed werkt.

Online leeromgeving

Je hebt een geweldige training ontwikkeld en die wil je graag online delen. Ik ontwikkel een online leeromgeving op maat, zodat deze past bij jou en je product.

Download nu mijn gratis e-book

Nadat je het gratis e-book hebt ontvangen, gebruik ik je e-mailadres enkel om je af en toe meer informatie te sturen over Brainwise. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk mijn privacyverklaring voor meer informatie.

AVG toestemming

Bedankt voor je inschrijving. Het e-book verschijnt binnen enkele minuten in je mailbox.