Over mij

Herken je het volgende?

Je bent toe aan een nieuwe website, maar je stelt dit project al veel te lang uit.

Je bent niet de enige. Veel ondernemers worstelen met dit probleem. En dat is niet zo gek, want bij een eigen bedrijf komt al genoeg kijken. Administratie, verkopen en online marketing.

En dan moet die website er ook nog komen.

Toch wordt het nu echt tijd om te stoppen met uitstellen. Do it now!

Je website is namelijk je online winkel en daar vindt uiteindelijk de conversie van bezoeker naar klant plaats.

Je website speelt dus een cruciale rol in het genereren van een consistente stroom aan klanten.
En geef toe, dat is toch wat je wilt?

Mijn naam is Amber Altenburg en ik help ondernemers met de ontwikkeling van een website die niet alleen mooi, maar ook effectief is.

Een website waarmee je online goed zichtbaar bent, de juiste klanten aantrekt en een hoge omzet kunt realiseren.

In 2015 gebeurde er iets…

In 2015 gebeurde er iets…

Iets waardoor mijn leven ineens compleet op z’n kop stond.

Mijn vader overleed.

Terwijl hij onderweg was naar familie – hij had net te horen gekregen dat zijn moeder / mijn oma was overleden – is hij door een dronken automobilist om het leven gekomen.

Binnen een paar uur twee dierbaren verliezen… Het leek wel een scène uit een hele slechte film.

Door deze heftige gebeurtenis voel ik een hele sterke behoefte om mijn hart te volgen en dat is dan ook wat ik doe. En ik wil jou helpen hetzelfde te doen.

Ik doe nu wat ik het allerleukste vind om te doen: het ontwikkelen van websites. Tegelijkertijd ondersteun ik daarmee weer ondernemers bij het waarmaken van hun ondernemersdromen. Een win-win situatie dus.

De naam Brainwise

Ik hoor je denken: Brainwise, wat een bijzondere naam.

Mijn vader is de oprichter van Brainwise, oorspronkelijk een bedrijf in de industriële automatisering. Toen hij overleed, voelde ik meteen dat ik ‘iets’ met zijn bedrijf moest doen. Maar industriële automatisering, tja, dat was niet echt mijn ding. Ondanks het feit dat ik nog niet wist hoe ik het bedrijf voort wilde zetten, is de domeinnaam brainwise.nl al die tijd in mijn bezit gebleven. Ook sta ik sinds 2015 al onder de naam Brainwise bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. En bij deze onderneming wist ik het: deze moest de naam Brainwise krijgen!

Wat mijn klanten over mij zeggen

Het was, of eigenlijk is, heel fijn werken met Amber. De communicatie verloopt soepel, Amber voelt goed aan wat ik wil en niet wil voor mijn website, en komt zelf ook met suggesties als ik zelf niet goed weet wat ik wil.

Ik ben heel tevreden met mijn website. Hij is nog beter geworden dan ik voor ogen had. Nadat ik zelf een soort concept had bedacht voor mijn website heeft Amber dit in de ontwikkeling nog verder verbeterd.

Ik raad iedereen die een website wil laten maken, of zijn huidige website wil laten updaten aan om met Amber in zee te gaan.

Fiona Mirea, Creatief Alternatief Communicatie Advies

Amber is een fijne persoonlijkheid om mee samen te werken! Ze luistert goed naar je wensen en doelen die je als ondernemer hebt voor je website. Ze geeft goed advies en stelt de juiste vragen. Met haar expertise weet ze hoe je je site online zichtbaar kunt maken met de juiste look and feel! Ook de manier van communiceren op afstand werkt prettig. Kortom! Echt een aanrader als je nieuwe stappen wilt maken met je website!

Maureen van Dijk, Maureen van Dijk Fotografie

Wat is jouw verhaal?

Oké. Genoeg over mij, nu over jou.

Wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Ik ben oprecht benieuwd!

Laat het me weten door onderstaand formulier in te vullen.

11 + 3 =

© Copyright 2018-2022 Brainwise | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Download nu mijn gratis e-book

Nadat je het gratis e-book hebt ontvangen, gebruik ik je e-mailadres enkel om je af en toe meer informatie te sturen over Brainwise. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk mijn privacyverklaring voor meer informatie.

AVG toestemming

Bedankt voor je inschrijving. Het e-book verschijnt binnen enkele minuten in je mailbox.