Ben ik jouw webdeveloper?

Uniek & op maat gemaakt

Ben ik jouw
webdeveloper?

Je bent druk bezig met het vormgeven van je website, maar hoe ga je deze bouwen en ervoor zorgen dat deze klopt en werkt? Je houdt je liever niet bezig met deze technische kant, omdat je er niet voldoende verstand van hebt, je er geen tijd voor hebt of het gewoon niet zo leuk vindt.

Je bent op zoek naar iemand die jouw website of online leeromgeving kan bouwen, maar ook draaiende kan houden. Een webdeveloper met passie en kennis voor techniek. Iemand die raad weet met zaken zoals CSS, broken links en bugs en op de hoogte is van alle trends en functionaliteiten. Maar ook een developer die creatief meedenkt met het ontwerp en de content, zodat het hele plaatje uiteindelijk perfect is. Ik ben jouw webdeveloper met passie voor techniek!

Hi, ik ben Amber

Hi, ik ben Amber

Met mijn passie voor de technische ontwikkeling van WordPress websites zorg ik ervoor dat jij op je website kunt bouwen. Ik wil niet alleen aan de voorkant bezig zijn, ik word juist blij van die technische achterkant. Je website moet staan als een huis, altijd up-to-date zijn en jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Wanneer je al een webdesign en content hebt, dan ga ik daar als creatieve webdeveloper mee aan de slag. Zo ontstaat er een mooie én goedwerkende website, die past bij jou en je bedrijf.

De ommezwaai

In 2015 gebeurde er iets waardoor mijn leven ineens compleet op zijn kop stond. Mijn vader overleed. Terwijl hij onderweg was naar familie – hij had net te horen gekregen dat zijn moeder (mijn oma) was overleden – is hij door een dronken automobilist om het leven gekomen. Binnen een paar uur twee dierbaren verliezen… Een scène uit een verschrikkelijk slechte film.

Door deze heftige gebeurtenis en zware periode, voelde ik sterk de behoefte om mijn hart te volgen. Dat heb gedaan door te doen wat ik nu doe. Ik doe wat ik het allerleukste vind om te doen, namelijk het ontwikkelen van websites en online leeromgevingen. Dat ik daarbij andere ondernemers help om hun dromen waar te maken, is een pluspunt en vind ik super om te mogen doen.

En in mijn ondernemerschap breng ik ook een eerbetoon aan mijn vader. Hij is namelijk de oprichter van Brainwise, dat oorspronkelijk een bedrijf in de industriële automatisering was. Ook al ben ik in deze branche niet verder gegaan, wel heb ik de naam Brainwise behouden en was het voor mij heel duidelijk dat ik ook onder deze naam mijn bedrijf zou runnen.

Waarom Brainwise?

 1. No nonsense
  Ik houd van heldere afspraken en transparantie in mijn werk.
 2. Een website die werkt
  Ik ontwikkel websites die kloppen en waar je op kunt bouwen.
 3. Een unieke online leeromgeving
  Ik maak online leeromgevingen op maat die optimaal werken.
 4. Technische ondersteuning
  Ik ben er wanneer je technische hulp of onderhoud nodig hebt.

Webdevelopment

Het ontwerp is er, maar nu moet de website nog gebouwd worden. Ik bekijk je wensen en ga aan de slag om een goedwerkende website te ontwikkelen.

WordPress hulp

Je website staat al, maar je wilt de site verder optimaliseren. Ik kan je website uitbreiden, waar nodig verder verbeteren en problemen voor je oplossen.

Onderhoud

Je website draait, maar dat wil je ook graag zo houden. Ik zorg ervoor dat je geen update mist en dat je website voorzien is van de juiste functies en goed werkt.

Online leeromgeving

Je hebt een geweldige training ontwikkeld en die wil je graag online delen. Ik ontwikkel een online leeromgeving op maat, zodat deze past bij jou en je product.

Klantervaringen

“Via Instagram kwam ik in contact met Amber. En wat ben ik daar blij mee. Ik had een hele mooie website die niet functioneel is en waar ik graag aanpassingen aan wilde laten doen. Maar ik wist niet waar en bij wie ik moest beginnen. En toen leerde ik Amber kennen. Ze is ontzettend behulpzaam, denkt mee en heeft veel kennis. Elke keer als ik iets wil aanpassen tilt Amber dit naar een nog hoger niveau. Echt perfect! Ik zou niet weten waar ik zou zijn zonder Amber.”

Debby De Luca

Alojamento Local Coach

“Het was, of eigenlijk is, heel fijn werken met Amber. De communicatie verloopt soepel, Amber voelt goed aan wat ik wil en niet wil voor mijn website, en komt zelf ook met suggesties als ik zelf niet goed weet wat ik wil.”

Fiona Mirea

Vol van Vorm

Amber heeft de technische realisatie van mijn website voor haar rekening genomen. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat. Haar aanpak is professioneel, mijn wensen heeft ze prima doorvertaald en ze was behulpzaam bij vragen. Technische zaken besteedde ik met een gerust hart aan haar uit, het scheelde mij tijd en zij had het zo gefixt. Van harte aanbevolen dus!

Suzanne Frenk

Studio Suzhi

Download nu mijn gratis e-book

Nadat je het gratis e-book hebt ontvangen, gebruik ik je e-mailadres enkel om je af en toe meer informatie te sturen over Brainwise. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk mijn privacyverklaring voor meer informatie.

AVG toestemming

Bedankt voor je inschrijving. Het e-book verschijnt binnen enkele minuten in je mailbox.