OVER BRAINWISE

Hi! Ik ben Amber, 23 jaar, een creatieveling met een passie voor webdesign, online marketing en ondernemen. Verder ben ik gek op fotografie en interieurstyling.

Van jongs af aan houd ik mij al bezig met webdesign. Zo bouwde ik tijdens mijn middelbareschooltijd al regelmatig websites voor vrienden en familie. Sinds die tijd ben ik mij altijd blijven ontwikkelen.
Vanuit de opleiding Business & IT en verschillende werkgevers, heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van webdesign, grafisch design en online marketing.

Ontstaan

Op 1 januari 2017 ben ik begonnen met ondernemen. Op die dag opende mijn webshop De Leukste Woondecoratie haar virtuele deuren. Het hebben van een webshop is erg leuk, maar na een tijdje begon ik het creatief bezig zijn te missen. Al snel na het starten van mijn tweede bedrijf Sold With Style kreeg ik dit gevoel weer. Maar was ik dan precies naar op zoek? Ik kwam tot de volgende conclusie: ik vond deze ondernemingen niet zo interessant meer, omdat de websites af waren (al is een website natuurlijk nooit helemaal af). Het bouwen van websites voor mijn bedrijven vond ik gewoon het allerleukste om te doen! En zo is het idee ontstaan om websites voor ambitieuze, mede-onderneemsters te bouwen.

Over Brainwise quote

De naam Brainwise

Ik hoor je denken: Brainwise, wat een vreemde naam. Het verhaal dat achter deze naam schuilgaat, is verdrietig maar toch ook mooi. Mijn vader is de oprichter van Brainwise, oorspronkelijk een bedrijf in de industriële automatisering. Toen hij in 2015 plotseling, door een verkeersongeval, om het leven kwam, voelde ik meteen dat ik ‘iets’ met zijn bedrijf moest doen. Maar industriële automatisering, tja, dat was niet echt mijn ding. Ondanks het feit dat ik nog niet wist hoe ik het bedrijf voort wilde zetten, is de domeinnaam brainwise.nl al die tijd in mijn bezit gebleven. Ook sta ik sinds 2015 al onder de naam Brainwise bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. En bij deze onderneming wist ik het: deze moest de naam Brainwise krijgen!

Meer over mij

Ook al voelt het niet zo, toch ben ik bijna altijd aan het werk. Op de momenten dat ik vrij ben, kijk ik graag series. Orange Is The New Black is hier favoriet! Verder volg ik momenteel nog de deeltijdopleiding Media Design.

Genoeg over mij! Ik wil jou ook graag leren kennen. Wie weet kan ik iets voor je betekenen! Schroom zeker niet om eens contact met mij op te nemen.

Contact

Albrechtsweg 11
7553 KP Hengelo (OV)

T: +31 (0)6 12 32 08 09
E: info@brainwise.nl