WORDPRESS HULP

Wil je iets aan je website laten veranderen? Is er iets mis gegaan tijdens een update? Heb je vragen waarover je graag eens met een WordPress expert wilt praten? Bestel dan nu een strippenkaart voor WordPress hulp op afstand!

WordPress support strippenkaart

Met de WordPress strippenkaart van Brainwise koop je op voorhand een aantal uren support in. Hoe meer uren je aanschaft, hoe hoger de korting is. De support uren kun je geheel naar eigen inzicht en behoefte inzetten. Het grote voordeel van de strippenkaart is dat er geen sprake is van uitgebreide offerte-trajecten en stapels contracten. Wanneer er een probleem is, kan ik gelijk aan de slag met je WordPress website.

Wanneer je gebruik wilt maken van je strippenkaart kun je mij een e-mail sturen met je hulpvraag. Nadat ik een inschatting heb gemaakt van de hoeveelheid strippen (1 strip staat voor 10 minuten) die er nodig zijn om het probleem op te lossen, plannen we de werkzaamheden onderling in. Ik kan het probleem volledig van je uit handen nemen of jou via Skype laten zien hoe je het zelf op kunt lossen.

Strippenkaarten

2 UUR

€ 120,-

€ 60,- per uur

5 UUR

€ 285,-

€ 60,- € 57,- per uur

10 UUR

€ 540,-

€ 60,- € 54,- per uur

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Handig om te weten

  • De strippenkaarten van Brainwise zijn onbeperkt geldig.
  • Na het verrichten van werkzaamheden, krijg je een overzicht met de bestede tijd, een omschrijving van de werkzaamheden en het aantal nog te besteden strippen.
  • Een strippenkaart is in eenheden van 10 minuten af te nemen (1 strip = 10 minuten). 
  • Ik breng je op de hoogte wanneer je strippenkaart bijna vol is.
  • Openstaande uren worden niet gerestitueerd.

Vragen?

Voor vragen over de Brainwise strippenkaart kun je contact met mij opnemen.

WordPress hulp op locatie

Spreek jij liever in real life met iemand af? Vind jij het gewoon prettiger als er een WordPress expert naast je zit om je te helpen met het aanpassen van je website? Ik kom graag naar je toe.