Maak werk van jouw website

Ga voor kwaliteit en maatwerk

Een goede website die werkt als een klantenmachine en jou daadwerkelijk resultaten oplevert.

Dat wil jij toch ook?

Natuurlijk wil je een website die er mooi uitziet en jouw verhaal vertelt. Maar dat is niet het enige en ook niet het belangrijkste. 

Jij wil meer.

Jij wil conversie, klanten en resultaten zien.

Je bent ambitieus en wil online zichtbaar zijn

N

Je wil een website, maar je weet niet waar je moet beginnen.

N

Je weet dat er een website moet komen, maar je hebt hier geen kennis en tijd voor.

N

Je wil een website die er niet alleen mooi uitziet, maar jou ook klanten oplevert.

N

Je hebt jouw verhaal en ideale beeld in je hoofd, maar je weet niet hoe je nu verder moet en loopt vast.

N

Je wil zelf een website maken, maar je hebt onvoldoende technische kennis om de website goed te laten lopen.

N

Je hebt al een website, maar er zijn geen bezoekers, laat staan klanten.

N

Je wil geen standaard website, je wil maatwerk en kwaliteit.

Brainwise is jouw oplossing!

Ik help je niet alleen aan een website die er mooi uitziet, maar veel belangrijker, ik zorg ervoor dat jouw website perfect in elkaar zit en voor jou gaat werken.

Jij wil je website door mij laten maken. Wat mag je dan verwachten?

$

Jouw website vertelt jouw verhaal

$

Jouw website ziet eruit zoals jij met jouw branding voor ogen hebt

$

Jouw website zit technisch perfect in elkaar

$

Jouw website is zo ingericht dat jouw bezoekers makkelijk hun weg weten te vinden

$

Jouw website valt op door de juiste ‘look & feel’

$

Jouw website is een echte klantenmachine

Wil jij werk van jouw website maken?

Ik ontwikkel graag een website voor jou die er niet alleen mooi uitziet, maar jou ook klanten en daarbij horend resultaat oplevert.

Ik vertel je graag meer over mij, mijn werk en de mogelijkheden.

Dit zeggen mijn klanten

Via mijn vriendin kwam ik terecht bij Amber van Brainwise voor het maken van mijn website. De samenwerking was en is top. Amber liet weten wat ik allemaal zelf moest aanleveren en vroeg mij naar een aantal voorbeelden van websites zodat ze al snel een beeld had bij wat ik voor ogen had. De website is simpel, functioneel en mooi. Precies zoals ik het wilde. En het allerfijnste is dat Amber mij ook blijft ondersteunen nu de website klaar is. Voor alle aanpassingen en vragen kan ik bij haar terecht. Ze reageert snel en duidelijk en is ontzettend klantgericht.

Domenico de Luca, Mimmo echt Italiaans eten

Amber is een fijne persoonlijkheid om mee samen te werken! Ze luistert goed naar je wensen en doelen die je als ondernemer hebt voor je website. Ze geeft goed advies en stelt de juiste vragen. Met haar expertise weet ze hoe je je site online zichtbaar kunt maken met de juiste look and feel! Ook de manier van communiceren op afstand werkt prettig. Kortom! Echt een aanrader als je nieuwe stappen wilt maken met je website!

Maureen van Dijk, Maureen van Dijk Fotografie

Het was, of eigenlijk is, heel fijn werken met Amber. De communicatie verloopt soepel, Amber voelt goed aan wat ik wil en niet wil voor mijn website, en komt zelf ook met suggesties als ik zelf niet goed weet wat ik wil.

Fiona Mirea, Creatief Alternatief Communicatie Advies

Amber heeft onlangs mijn website vernieuwd en ik ben echt superblij met het resultaat! Ik had al een beetje een plaatje in mijn hoofd hoe ik de website graag wilde hebben en Amber heeft ‘m exact zo gemaakt als gehoopt. De samenwerking met Amber verloopt soepel. Ze is goed bereikbaar en reageert snel en adequaat op mails en vragen. Top!!!

Marlous de Leeuw, Marlous de Leeuw Fotografie

Amber heeft onze wensen en ideeën heel goed weten te vertalen naar de website. De samenwerking was efficiënt, makkelijk en snel en ondanks onze ‘krappe’ tijdsplanning heeft Amber top werk geleverd en zijn we ook uiterst tevreden over de service die ze ook na het realiseren van de website levert.

Baanzin

Via Instagram kwam ik in contact met Amber. En wat ben ik daar blij mee. Ik had een hele mooie website die niet functioneel is en waar ik graag aanpassingen aan wilde laten doen. Maar ik wist niet waar en bij wie ik moest beginnen. En toen leerde ik Amber kennen. Ze is ontzettend behulpzaam, denkt mee en heeft veel kennis. Elke keer als ik iets wil aanpassen tilt Amber dit naar een nog hoger niveau. Echt perfect! Ik zou niet weten waar ik zou zijn zonder Amber.

Debby Geissler, Change the Habit

Ik sta voor maatwerk en kwaliteit. Ik maak werk van jouw website.

In mijn projecten werk ik nauw samen met een webdesigner. Zij zorgt ervoor dat jouw branding en huisstijl vertaald wordt naar jouw website qua indeling en vormgeving. Zij is creatief en zorgt ervoor dat jouw website er zo uitziet, zodat alles past bij jou en je bedrijf.

Ik ben de webdeveloper in het verhaal. Nadat ik het ontwerp van de webdesigner heb ontvangen, zorg ik ervoor dat de techniek aan de achterkant van jouw website klopt en de site werkt. Dat je doorklikt naar de juiste pagina’s, dat je het contactformulier kunt invullen en versturen en je eventueel kunt afrekenen in jouw webshop.

In de ontwikkeling van jouw website ben ik jouw (enige) aanspreekpunt.

Je wilt een website laten maken door mij. Hoe gaan we dat doen?

1.

Intakegesprek

Ik ga graag met je in gesprek om jou en je bedrijf beter te leren kennen. Zo kan ik inventariseren wat je wensen zijn en bespreken we wat je van mij kunt verwachten én wat ik van jou verwacht. De ontwikkeling van een website is een intensief project waarin jij ook de nodige tijd en energie moet willen en kunnen steken.

2.

Offerte

Op basis van het intakegesprek stel ik een uitgebreide en gefundeerde offerte op voor het maken van jouw nieuwe website. Is de offerte akkoord? Top, dan gaan we samen aan de slag!

3.

Planning

Voor zowel jou als mij is het belangrijk dat we weten waar we aan toe zijn. Daarom ontvang je voordat we verder gaan een duidelijke planning van mij. Hierin staat precies wanneer welke content aangeleverd moet worden, een pagina opgeleverd wordt, jouw feedback besproken wordt en de website live gaat.

4.

Content

Jij weet wat je op jouw website wil communiceren. Denk hierbij aan een logo, teksten, foto’s, video’s, een e-book, etc. Deze content lever jij aan. Laat zien wat je wilt laten zien en zorg ervoor dat je gezien wordt.

5.

Eerste versie

Zodra jij jouw content hebt aangeleverd, ga ik met de eerste versie van de website aan de slag. De eerste versie bestaat uit maximaal 3 pagina’s. Als deze versie klaar is, plannen we een afspraak in om deze te bespreken.

6.

Feedback

Tijdens een feedbacksessie bespreken we aan de hand van de eerste opzet of het design overeenkomt met wat jij voor ogen hebt. Vervolgens bouw ik ook de rest van je website. Per pagina kun je één keer een lijstje met gewenste aanpassingen doorgeven.

7.

Online

Als je helemaal tevreden bent met je website, loop ik nog één keer alles na. Nadat ik de puntjes op de i heb gezet, is het tijd om live te gaan. YES! Dit is het moment waar je naar uitgekeken hebt.

8.

Ondersteuning

Nadat de website is opgeleverd, ontvang je van mij een aantal instructievideo’s voor het aanpassen van je site. Daarnaast kun je mij via Skype ook één uur inschakelen voor extra ondersteuning.

Je wil samenwerken.
Met wie ga je aan de slag?

Mijn naam is Amber Altenburg. Ik ben een rustige, maar ook gepassioneerde en creatieve vrouw die weet wat ze wil en er ook voor gaat. Met mijn bedrijf Brainwise is het mijn missie om ondernemers te voorzien van een website die er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens resultaten oplevert.

Als expert op het gebied van webdeveloping weet ik als geen ander hoe ik een kwalitatief hoogstaande website op maat bouw die online goed zichtbaar is, de juiste doelgroep bereikt, jouw klanten aantrekt en zo zorgt voor meer leads en een hogere omzet.

Jij bent uniek. Je verhaal is bijzonder. Jouw website verlangt maatwerk.

Het is goed te weten dat ik niet met standaard templates werk. Jouw website wordt helemaal ‘from scratch’ opgebouwd. Zo ben jij verzekerd van een website die perfect is afgestemd op jouw wensen, jouw persoonlijkheid en je bedrijf.

Ben je benieuwd naar de investering die je moet doen voor een website op maat? Met mijn webdesign pakketten weet je precies waar je aan toe bent en wat je krijgt.

Mocht je andere wensen hebben, dan is dat uiteraard bespreekbaar. Ik kijk graag samen met je naar de mogelijkheden om vervolgens een offerte op maat voor je maken. 

Portfolio

Recent opgeleverde projecten

Ben jij er klaar voor?
Laten we een website op maat maken.

Stel het maken van een website niet langer uit. Jij wil toch ook online zichtbaar zijn, je doelgroep aantrekken? Jij wil toch een website die niet alleen mooi is, maar ook daadwerkelijk klanten met resultaat oplevert?

Let’s do this!

Ik ga met veel plezier voor jou aan de slag en kijk uit naar een prettige samenwerking met jouw unieke website als eindresultaat.

Download nu mijn gratis e-book

Nadat je het gratis e-book hebt ontvangen, gebruik ik je e-mailadres enkel om je af en toe meer informatie te sturen over Brainwise. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk mijn privacyverklaring voor meer informatie.

AVG toestemming

Bedankt voor je inschrijving. Het e-book verschijnt binnen enkele minuten in je mailbox.