WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN

Samen creëren we jouw droomwebsite!

Herken je dit? Je wilt een website laten maken, maar stelt dit project al veel te lang uit. Je bent enthousiast begonnen met het bouwen van jouw eigen website, maar dit valt je toch een beetje tegen.

En ik weet het: er komt als starter al genoeg op je af. Toch wordt het nu echt tijd om te stoppen met uitstellen en struggelen. Do it now! Ik ondersteun jou bij het waarmaken van jouw dromen door te doen waar ik goed in ben: het maken van mooie en professionele websites. Zo kun jij je volledig richten op je bedrijf.

Werkwijze

Kennismaking

1 We beginnen met een kennismakingsgesprek (via Skype, telefoon of op locatie). Hierin bespreken we waar je naar op zoek bent en leren we elkaar een beetje kennen. Daarna ontvang je een offerte op maat. Na jouw goedkeuring van de offerte stuur ik je een vragenlijst. Aan de hand van de ingevulde vragenlijst kan ik bepalen wat er nodig is voor een website die perfect past bij jouw bedrijf.

Domein & webhosting

2 Yes, we kunnen nu écht van start! De eerste stap is het registreren van een domeinnaam en het kiezen van een hostingpakket. En raak je nu helemaal in paniek bij het lezen van deze termen? No worries! Ik registreer graag een domeinnaam naar keuze (wanneer deze nog vrij is) voor je en regel de hosting. Zo kun jij je volledig richten op het schrijven van de teksten en het verzamelen van afbeeldingen voor je website. Uiteraard mag je de domeinnaam en hosting ook zelf regelen ;-) 

Ontwerp

3 Zodra alle voorbereidingen zijn getroffen, ga ik aan de slag met het ontwerpen van jouw website. Ik vind het erg belangrijk om jou nauw te betrekken bij het ontwerpproces. Zo laat ik je dan ook regelmatig de voortgang zien. Doordat jij tijdens het gehele proces (en niet pas aan het einde) feedback kunt geven, komen we tot een prachtig eindresultaat waar jij helemaal tevreden mee bent.

Oplevering

4 Het is zover: je website gaat live! Ik ben ervan overtuigd dat jij het beheer van jouw website, na de oplevering, zelf kunt doen. Denk hierbij aan het wijzigen van teksten of het toevoegen van afbeeldingen. Na de oplevering leg ik je tijdens een websitetraining uit hoe WordPress werkt en hoe je zelf kleine aanpassingen kunt doen. Hou jij je toch liever bezig met andere zaken? Ik neem het onderhoud van jouw website graag van je uit handen.

WordPress website laten maken

Standaard functionaliteiten

Een website wordt altijd op maat gemaakt en afgestemd op jouw wensen. Toch zijn er een aantal functionaliteiten waarvan iedere website standaard wordt voorzien.

WordPress installatie Brainwise

WordPress installatie

Contactformulier icoon

Contactformulier

Logo Brainwise favicon

Favicon

Basis SEO icoon Brainwise

Basis SEO

Responsive icoon Brainwise

Responsive

WordPress instructie icoon Brainwise

WordPress instructie

Extra opties

Naast de standaard functionaliteiten kan jouw website uitgebreid worden met verschillende extra opties. Zo kun jij je richten op wat jij écht belangrijk vindt.

Onderhoud

Met een onderhoudspakket zorg ik ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en dat er dagelijks een back-up wordt gemaakt. Je kunt kiezen uit een pakket met wekelijkse en een pakket met maandelijkse updates.

Webshop icoon

Webshop

Wil jij graag een website met een webshop? Ook dat kan ik voor je regelen! Voor het bouwen van webshops maak ik gebruik van WordPress in combinatie met WooCommerce. Binnen deze combinatie zijn de mogelijkheden eindeloos.

AVG icoon grijs

AVG

Wil je er zeker van zijn dat je website 100% AVG proof is? Esmeralda van Veritas Advies stelt graag alle benodigde juridische documenten voor je op. Zo hoef jij je niet druk te maken over eventuele boetes en kun je gewoon lekker zorgeloos ondernemen.

Algemene voorwaarden icoon

Algemene voorwaarden

Heb jij nog geen algemene voorwaarden? Esmeralda van Veritas Advies stelt deze voorwaarden graag op voor jouw product of dienst. Algemene voorwaarden zijn belangrijk, het zijn namelijk de regels die van toepassing zijn op alle contracten en offertes die jij afsluit.

SEO icoon

SEO

Je wilt natuurlijk dat jouw website zo goed mogelijk wordt gevonden in de zoekmachines. Ook op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) kan ik je ondersteunen. Van een keyword onderzoek tot technische optimalisatie: alles is mogelijk.

Support icoon

Support

Wil je iets aanpassen op je website, maar kom je er zelf niet uit? Is er iets mis gegaan tijdens een update en draait je website daardoor niet lekker meer? I’ve got your back! Zowel op afstand als op locatie.

Linda & Co.ntent icoon

Content

Heb je moeite met het vinden van de juiste woorden voor jouw website, nieuwsbrieven en/of blogs? Linda & Co.ntent helpt jou graag met het creëren van geweldige content!

Website laten maken kosten

Per project kijk ik wat er nodig is voor een succesvolle website en op basis daarvan maak ik een passende offerte.

Ja, ik wil een WordPress website laten maken!